Menu

HERHAALCURSUS REANIMATIE
doktersassistente/praktijkondersteuner

 

 

Ook in 2022 biedt ZIO Kwaliteit en Scholing weer reanimatietrainingen aan voor doktersassistenten en praktijkondersteuners aangesloten bij ZIO/RHZ.

Om het reanimatiecertificaat geldig te houden, dient een zorgverlener die patiëntencontact heeft, jaarlijks de herhaalcursus te volgen.

Geadviseerd wordt om de basiscursus opnieuw te volgen indien het langer dan twee jaar geleden is sinds je een reanimatiescholing hebt gevolgd.

Ben je op zoek naar een basiscursus reanimatie, kijk dan hier https://portal.zio.nl/cursus/basiscursus-reanimatie-da-en-poh 

Wacht niet te lang met aanmelden, want de ervaring leert dat de cursussen snel vol zitten!
Wacht ook niet te lang met afmelden, we worden te vaak geconfronteerd met last-minute afmeldingen! Bij tijdig afmelden geef je ook die collega de kans die we misschien hebben moeten teleurstellen!

In verband met de coronamaatregelen/richtlijnen bestaat de groep uit maximaal 4 deelnemers.

Om het voor iedereen veilig te houden het dringende verzoek je aan de maatregelen te houden en je bij klachten af te melden bij Brigitte Paulissen b.paulissen@zio.nl of 043-3506924.

 

Bron: ZIO, Zorg In Ontwikkeling - Brigitte Paulissen - Crijnen

Beschikbaarheid

Hieronder vind je de beschikbare data waarop deze cursus plaatsvindt. Klik op onderstaande datum om jezelf in te schrijven. 

Wanneer je bent ingelogd ben je meteen verzekerd van een plaats. Ben je niet ingelogd dan moet je inschrijving handmatig worden geaccepteerd en loop je de kans dat de plek vergeven is.

Log je daarom altijd in! Bij vragen, neem contact op met Brigitte Paulissen b.paulissen@zio.nl of 043-3506924.